Om Elteknik

En början

Elteknik i Helsingborg AB grundades i Helsingborg 1978 av två erfarna elingenjörer för att på enklaste och mest professionella sätt leverera de bästa tjänsterna och lösningarna och med en vision att ”det kan vi göra bättre” – vilket stämmer än idag.

Logotypen utformades ursprungligen som två stiliserade och sammansatta W efter grundarnas efternamn. Detta formspråk återfinner ni fortfarande i vår nya logotype.

 

En Känsla

Elteknik har genom åren byggt upp ett fantastiskt team av kompetenta medarbetare där alla bidrar till vår framgång oavsett ålder eller erfarenhet och där trivseln och gemenskapen är central i allt vi gör.

Vårt team finns ständigt till hands för er med engagemang, personliga relationer och kompetens.

I varje kontakt med oss vill vi förmedla en känsla av gemenskap och att vi brinner för det vi gör.

Denna känsla tror vi är kärnan i vårt framgångsrecept och också något som smittar av sig utanför vår organisation.

 

Ett företag

Elteknik är lokalt förankrade i Nordvästra Skåne med kontor i Helsingborg men utför uppdrag, stora som små, i hela Sverige inom ett flertal verksamhetsområden både inom privat och offentlig sektor.

Vi är en ansvarskännande organisation med god etik och en trygg arbetsgivare och samarbetspartner.

Vi är medlemmar i Svenska Byggingenjörers Riksförbund SBR, sponsor till Barncancerfonden, samarbetar med Yrkeshögskolan i Helsingborg och ingår i Utvecklingsnämnden i Helsingborgs företagsnätverk.

Vi bryr oss om din integritet, läs vår integritetspolicy här.

Välkommen till oss!